oxoweb487949

Adbloom

 

Adbloom is een outdoor targeted advertising company, wat inhoudt dat zij zich focussen op advertenties in de fysieke wereld die specifiek gericht zijn op interesses van personen in de buurt. Zij hebben hiervoor een eigen systeem ontwikkeld, en maken hierbij gebruik van het signaal van smartphones. Het is op deze manier mogelijk om gericht te adverteren, wat de advertenties effectiever maakt en uiteindelijk zou kunnen resulteren in een hogere verkoop.

 

Naast de website van Adbloom, is er ook een webshop aanwezig waarin bezoekers aankopen kunnen doen. Voorheen was de website apart geconfigureerd van de webshop, wat het voor Adbloom niet mogelijk maakte dit voor klanten gemakkelijk te koppelen.

 

Oxolutions heeft de volledige website en webshop van Adbloom geïntegreerd, door beide delen om te zetten naar PrestaShop. PrestaShop is een flexibel, open source platform en de meest gebruikte software ter wereld voor webshops. De website van Adbloom was voorheen gebouwd met Wordpress, een veel voorkomend, maar beperkt systeem. De mogelijkheden van PrestaShop zijn zeer groot, en daarom heeft Adbloom ervoor gekozen om alles in één keer te integreren en de website en webshop te koppelen. In Wordpress was een koppeling tussen website en webshop niet mogelijk.

 

Door de koppeling is het voor klanten mogelijk om met één klik in te loggen en de advertentiegeschiedenis te zien. Dit maakt het een overzichtelijk en klantvriendelijkheid systeem. Ook voor Adbloom is het systeem gebruiksvriendelijker geworden, omdat er direct zicht is op wie er heeft ingelogd op de webshop.

 

Oxolutions staat dus ook klaar voor bedrijven met een bestaande website of –shop, die hier niet tevreden over zijn of hier graag aanpassingen aan willen doen. Wij zijn vertrouwd met ieder systeem en geven u graag aanbevelingen aan de hand van uw huidige website of webshop.

 

Wil u meer informatie over het veranderen van uw website of webshop, of bent u nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden! Neem contact op per e-mail of telefonisch, wij zijn u graag van dienst!