oxoweb487949

Realiseren

realiseren_computerscherm.png
realiseren_kraan.png
realiseren_lijn6.png
realiseren_kraan-roodblok.png
realiseren_lijn3.png
realiseren_tandwiel-groot2.png
realiseren_cirkel-klein.png
realiseren_lijn5.png
realiseren_lijn6.png
realiseren_lijn7.png
realiseren_cirkel-klein.png
realiseren_lijn9.png
realiseren_tandwiel-klein1.png
realiseren_lijn8.png
realiseren_tandwiel-groot2.png
realiseren_lijn1.png
realiseren_kraan2-roodblok.png
realiseren_roodblok.png
realiseren_roodblok.png
realiseren_kraan.png
realiseren_roodblok.png
realiseren_roodblok.png
WENSEN
WENSEN
ONTWERP
IDENTITEIT
KOPPELINGEN
IDENTITEIT
WENSEN
ONTWERP
IDENTITEIT
KOPPELINGEN
DEADLINE
WIJ REALISEREN
ALLES

Om een goed lopende en overzichtelijke webshop te creëren, moet het technische aspect van uw webshop goed in elkaar zitten. De techniek achter een webshop bepaalt immers de performance en de veiligheid hiervan. Onze programmeurs hebben jarenlange ervaring met het bouwen van webshops en maken, aan de hand van de nieuwste technieken, een moderne, veilige en doeltreffende webshop.

 

Wij gebruiken bij voorkeur de e-commercesoftware PrestaShop bij het realiseren van webshops. Deze flexibele software is de meest gebruikte ter wereld en dat komt de innovatie binnen het systeem ten goede. Een grote gemeenschap van actieve ontwikkelaars zorgt ervoor dat PrestaShop constant ontwikkelt, wij zijn dan ook voortdurend up-to-date. Als een van de weinige bedrijven in Nederland is Oxolutions officieel partner van Prestashop.
 

PrestaShop staat erom bekend zeer gebruiksvriendelijk te zijn, maar toch uitgebreid. Al uw wensen kunnen daarom -ten opzichte van andere systemen- in een relatief korte periode worden verwezenlijkt, net als het doorvoeren van aanpassingen. Koppelingen met externe systemen zijn goed mogelijk, denk aan een koppeling met uw voorraadbeheer, leveringsdiensten en administratie. Ook is PrestaShop zeer zoekmachinevriendelijk. Voor u is belangrijk om te weten dat wanneer wij de webshop voor u realiseren, u uiteindelijk zelf uw webshop gemakkelijk kunt beheren.
 

‘’ De controle over de inhoud  en het eigendom van uw webshop ligt dus altijd in uw handen! ‘’

 

Naast PrestaShop zijn onze professionele programmeurs ook ervaren in het bouwen van webshops met behulp van Magento en Drupal. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, gebruiken wij te allen tijde het meest geschikte systeem voor uw webshop.