oxoweb487949

Drupal vs. Wordpress

woensdag, 24 september, 2014
Uw website bouwen wij met het content managementsysteem Drupal. Drupal heeft vele voordelen ten opzichte van een website gebouwd met Wordpress. 
 
De vele functionaliteiten van Drupal bieden eindeloze mogelijkheden, waardoor uitbreiding niet in de weg wordt gestaan. Er kan worden gekoppeld naar achterliggende informatiesystemen en zoekmachineoptimalisatie kan optimaal worden uitgevoerd. Wellicht niets voor uw pas opgezette website, maar zeker met het oog op de toekomst een slimme overweging. Wanneer uw website wordt gebouwd met Drupal, weet u zeker dat uw website mee kan groeien met uw bedrijf, in tegenstelling tot Wordpress! 
 
Voor eenzelfde prijs als een website gebouwd met Wordpress, neemt u al bovenstaande voordelen mee. Drupal is een, voor programmeurs, ingewikkelder framework. Dit levert voor u echter geen problemen op, aangezien het voor gebruikers een betrouwbaar, goed te bedienen framework is. Onze programmeurs hebben jarenlange ervaring met Drupal. De uitbreiding bij Drupal kost minder tijd en dus ook geld, dan het bij Wordpress zou kosten. Dit maakt Drupal de beste keuze voor het ontwikkelen van uw website! 
 
Want waarom in de beginfase al kiezen voor beperkingen, als bij een website gebouwd met Drupal de groeimogelijkheden eindeloos zijn?