oxoweb487949

Dé vijf redenen waarom social media onmisbaar zijn binnen uw bedrijf!

maandag, 13 oktober, 2014
Sociale media zijn hedendaags niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het biedt veel mogelijkheden en er wordt daarom door veel bedrijven steeds meer op gericht. Wij noemen de vijf belangrijkste redenen voor het gebruiken van social media, waaruit blijkt dat dit zeker als meerwaarde zal gelden voor uw organisatie!
 
Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken, is de nodige kennis over de platformen vereist. Oxoweb biedt verschillende trainingen aan om van social media de toegangspoort naar uw website te maken. Klik hier voor meer informatie!
 
 
Dé vijf redenen:
 
 1. Social media geven uw organisatie een gezicht 
  Met social media wordt uw organisatie bekender, de naamsbekendheid wordt dus vergroot. Mensen komen in contact met uw bedrijf, via het internet. Online aanwezigheid is hierin erg belangrijk, dit zal er later voor zorgen dat consumenten uw bedrijfsnaam eerder herkennen. 
 2. Social media houden bestaande klanten op de hoogte
  Het op de hoogte houden van uw klanten is erg belangrijk. De confrontatie van consumenten met uw bedrijfsnaam of producten zorgt ervoor dat er sneller iets zal worden gekocht. Ook zullen er vaker aanbevelingen worden gedaan, waardoor uw netwerk wordt uitgebreid. 
 3. Social media verhogen de vindbaarheid van uw website
  In de berichten die u plaatst via social media, kunt u links voegen naar uw eigen website. Bezoekers zullen hierdoor snel geneigd zijn door te klikken voor meer informatie. Hierdoor wordt er meer traffic op uw website gecreëerd, wat de zoekmachines zullen oppikken. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de zoekresultaten positief zullen veranderen! Klik hier voor meer informatie over zoekmachineoptimalisatie. 
 4. Social media zijn dé ideale marketingtools
  Op sociale media kunnen in een korte tijd, voor relatief weinig geld, veel mensen worden bereikt. Het is daarom dé ideale marketingtool, waarmee u meerdere vliegen in één klap slaat. Door adverteren wordt uw naamsbekendheid vergroot, houdt u bestaande klanten op de hoogte van uw vorderingen en genereert u meer bezoekers naar uw website. Een bijkomend voordeel is dat dit weinig geld kost, u bereikt voor een paar euro al duizenden mensen. Oxoweb biedt persoonlijke trainingen aan om hier optimaal van te kunnen profiteren! Ook voor andere marketingtools, zoals nieuwsberichten en online advertenties, kunt u bij Oxoweb terecht.
 5. Social media houden u op de hoogte van de concurrentie en uw reputatie
  Wanneer al uw concurrenten actief zijn op social media, kunt u deze volgen en de vorderingen bijhouden. Mocht er concurrentie niet actief zijn op social media, bent u deze ver voor en zal u hier zeker van profiteren. U bereikt klanten die door de concurrentie niet worden bereikt, dit is een groot voordeel en zal door bezoekers worden gezien als professioneel en up-to-date. Ook geven consumenten op social media veel hun mening, over uw bedrijf en dat van uw concurrenten. Door actief te zijn op social media kunt u hier direct op inspelen, uw reputatiemanagement zal hierdoor aanzienlijk verbeteren!
 
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die social media bieden voor uw bedrijf? Wij geven u graag meer informatie en helpen u met het opzetten van persoonlijke (bedrijfs)pagina’s. Stuur voor meer informatie een e-mail of laat ons u terugbellen